Abonare noutăţi

Termeni şi condiţii utilizare CostumeCraciunita.Ro


Folosirea acestui magazin online implică acceptarea termenilor şi condiţiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atenţie a acestora.
CostumeCraciunita.Ro îşi rezervă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o notificare prealabilă a clienţilor. Cea mai recentă versiune poate fi gasită accesând pagina "Termeni si Conditii".


1. Dreptul de autor


Întregul conţinut al magazinului online CostumeCraciunita.Ro, imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe şi alte date - este proprietatea
CostumeCraciunita.Ro şi/sau a furnizorilor săi şi este apărat de Legea dreptului de autor şi de legile privind proprietatea intelectuală şi industrială. Folosirea fără acordul scris al  CostumeCraciunita.Ro a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepseşte conform legilor în vigoare.


2. Accesul la informaţiile de pe site


CostumeCraciunita.Ro garantează tuturor utilizatorilor acces limitat, în interes personal, pe site-ul costumecraciunita.ro şi nu le conferă drepturile de a descărca sau de a modifica parţial sau integral site-ul, de a reproduce parţial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor site-ului CostumeCraciunita.Ro fără acordul prealabil scris al proprietarilor.


3. Limitarea răspunderii pentru produse şi servicii


Produsele sunt oferite în forma în care vin de la producător şi de asemenea, în limita stocului disponibil.  
CostumeCraciunita.Ro nu oferă nici o garanţie în mod expres sau implicit, în ceea ce priveşte inclusiv, dar fără limitare la funcţionarea acestui site, informaţia, conţinutul, materialele sau produsele de pe site, precum şi potrivirea lor unui anumit scop. Utilizatorii sunt de acord în mod expres ca folosirea acestui site şi cumpărarea produselor sau a serviciilor se face pe propriul risc. CostumeCraciunita.Ro nu poate garanta disponibilitatea în stoc a tuturor produselor prezentate.
Imaginile publicate pe site au titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate în orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.). 
CostumeCraciunita.Ro şi furnizorii săi îşi rezervă dreptul de a modifica specificaţiile produselor fără o notificare prealabilă. Conţinutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici, imagini, simboluri) este alcătuit în colaborare strânsă cu reprezentanţii furnizorilor. Din acest motiv, CostumeCraciunita.Ro nu îşi asuma responsabilitatea pentru acurateţea descrierilor produselor prezentate în pagina web, acestea fiind identice cu cele puse la dispoziţia noastră de către reprezentanţii furnizorilor. 
 
4. Limitarea răspunderii pentru preţuri


Preţurile prezentate includ TVA (24%), însă nu includ cheltuielile de livrare, în afara cazului în care se specifica în mod expres pe site acest lucru. Preţul de achiziţie tipărit pe factură va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vânzări în momentul confirmării comenzii ca fiind comandă fermă sau.


5. Limitarea raspunderii pentru livrare


Livrarea produselor are o arie de extindere naţională şi, astfel, se va face oriunde în Romania.
CostumeCraciunita.Ro îşi rezervă dreptul de a confirma comenzile înainte de onorarea lor prin contactarea clienţilor.  CostumeCraciunita.Ro îşi rezervă dreptul de a refuza anumiţi clienţi sau de a le impune plata în avans în anumite cazuri.  CostumeCraciunita.Ro îşi rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrari ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de CostumeCraciunita.Ro care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, acţiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile sau alte impedimente de forţă majoră, conform uzanţelor legii româneşti. În cazul în care clientul nu este găsit la adresa menţionată, în intervalul orar stabilit de comun acord, curierul va reveni după ce va restabili contactul cu clientul. În cazul în care nici acum coletul nu se poate livra, comanda va fi anulată iar produsele returnate la sediu, clientul urmând să plătească în avans o nouă comandă plus pierderile suferite de CostumeCraciunita.Ro, indiferent de valoarea produselor comandate.


6. Limitarea răspunderii pentru plată


Plata produselor comandate conform acestui Contract cu Clientii se poate efectua în avans sau la livrarea produselor (sistem ramburs).
CostumeCraciunita.Ro îşi rezervă dreptul ca în anumite cazuri să solicite plata produselor în avans (plata pe loc sau cu diverse instrumente de plată). Plata în avans se poate realiza prin mandat poştal sau prin ordin de plată; dovada plăţii trebuie trimisă catre CostumeCraciunita.Ro la adresa de e-mail email costume craciunita
Livrarea va fi efectuată numai după confirmarea plăţii.
 

 

7. Dreptul de returnare a produselor

Clientul are dreptul de a notifica în scris CostumeCraciunita.Ro că doreşte să renunţe la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de maxim 10 zile de la comandă, prin returnarea în acest termen a produsului cumpărat în ambalajul original, cu toate accesoriile şi fără sa prezinte urme de uzură, clientul suportând cheltuielile de expediţie. Acest drept nu poate fi invocat în cazul produselor ridicate de la sediile noastre sau a celor livrate direct de personalul nostru către client.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna şi trimite de către persoana înscrisă în baza de date prin e-mail de mai sus.


8. Litigii şi dispozitii finale


Orice altă problemă cauzată de produsele şi serviciile prezentate pe 
CostumeCraciunita.Ro sau de informaţiile prezentate pe acest site şi care nu este deja tratată de nici un articol din prezentul document, se va soluţiona pe cale amiabilă în termen de 60 de zile lucrătoare de la data sesizării în scris a problemelor, de către utilizator. În cazul în care nu s-a reuşit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competenţa revine instanţelor româneşti de judecată, părţile alegând competenţa instanţelor de pe raza municipiului Arad.

Clientul îşi exprimă acordul faţă de acest document odată ce efectuează o comandă pe această pagină web.


AcasăAcasă

Coş  

(gol)

Reduceri

Nu există reduceri în acest moment

Produse noi

No new products at this time


Costume Craciunite Servicii Informatice Soft Service Telefoane